Bird Bump Oyna Kazan!

Bird Bump Yarışması Katılım Koşulları

Yarışma BiP A.Ş. (“BiP”) tarafından düzenlenmektedir. Başvuru sahipleri bu katılım koşullarını okumakla ve başvururken onaylamakla yükümlüdür. Başvuru sahipleri, yarışmaya başvurarak, işbu katılım koşulları metninde belirtilmiş olan tüm koşul ve kuralları kabul etmiş olduklarını beyan etmektedirler.

Yarışmaya tüm GSM operatör kullanıcısı katılımcılar bireysel olarak katılabilirler.

BiP finale kalan yarışmacılardan kimlik bilgilerini talep edebilir.

Yarışma 09.01.2023 – 29.01.2023 tarihleri arasında geçelidir.

Yarışma BiP üzerinden gerçekleşeceğinden BiP uygulamasını kullanıyor olmak zorunludur. BiP uygulamasını İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücretsiz indirip, cep telefonu no bilgisi ile kayıt olup giriş yapılabilir. BiP’i indirdikten sonra veya halihazırda uygulamayı kullanıyorsanız uygulamaya giriş yaptıktan sonra Daha Fazla bölümüne giderek, Oyunlar alanında bulunan Bird Bump oyununa erişilebililr.

Kullanıcılar ilgili dönem içerisinde Bird Bump oyununda almış oldukları en yüksek puanın ekran görüntüsünü alıp BiPClub kanalı üzerinden paylaşmalıdır. Gün sonunda en yüksek puanı alan kullanıcı 500 TL kazanacaktır.

Kazananlar, ilgili dönem sonunda BiP içinden özel mesaj yoluyla gönderilecek bir mesaj ile bilgilendirileceklerdir. Kazandı bilgisini gören kullanıcıların, hediyelerini teslim alabilmeleri için, kendi adlarına olacak şekilde bir Paycell hesabı olmalıdır. Ödül gönderimleri BiP üzerinden Paycell hesaplarına gerçekleştirilecektir. Kazanan kullanıcılar haklarını başka kullanıcılara devredemezler.

Yarışma sadece Türkiye’de ikamet eden kullanıcılar için geçerlidir.

Ödülü bir kere kazanan kullanıcı tekrardan kazanamaz.

BiP uygulamasını indirmek ücretsizdir.

BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler A.Ş, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlenen yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler A.Ş yarışma koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Turkcell tarafından işbu yarışma kapsamında toplanan yarışmaya katılım sağlayan ilgili kişilere ait kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine uygun olarak işlenecek ve yalnızca işbu yarışma konusunda iletişime geçmek, yarışma kuralları çerçevesinde değerlendirme yapmakta yetki kapsamında Türkcell’in belirlediği mecralardan umuma iletilmesi amacıyla kullanılacaktır.

Katılımcılar işbu katılım koşullarını kabul ederek yarışma koşullarını kabul etmiş sayılacaktır.

BiP indirmek için tıklayın. https://bit.ly/BirdBump